Saunauksed

Tagasi tootekataloogi

Saunauksed on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Karastatud klaasist valmistatud saunauksed on elegantsed, turvalised ja ilmestavad ruumi, kus neid kasutatakse.

Saunauksed on valmistatud 8mm paksusest karastatud klaasist. Karastatud klaas on umbes viis korda tugevam, kui tavaline klaas. Klaasi karastamisel kuumutatakse tavalist kirgast klaasilehte kuni sulamispunktini s.o. umbes 600o C ja seejärel jahutatakse kiirelt.

Karastatud klaas pakub rohkem mehhaanilisi ja temperatuurilisi omadusi kui tavaline klaas, kuid säilitab muud klaasi normaalsed omadused. Karastamine mõjutab ka klaasi purunemisstruktuuri. Kui karastatud klaasile avaldatakse nii tugevat survet, et see murdub, pudeneb klaas pisikesteks ohututeks tükikesteks, mille puhul oht tõsiseid lõikehaavu saada on minimaalne.

Karastatud klaas talub temperatuuri kuni 275o C.
Klaasivalikus on üldjuhul saadaval järgmised värvitoonid: hall, kirgas, siiditrükk, siiditrükk-matt, siiditrükk kolme kirka horisontaalse triibuga, sationovo.

Ukselengid on valmistatud sõrmjätk-liimpuidust mõõtmetega 42x92 mm. Mõnel seerial on ukselengile juba ka paigaldatud tihendid. Valikus on saadaval järgmised puidu sordid: haab, lepp, termohaab, mänd.
Saunax kaubamärgi saunauste hinged on kvaliteetsed, reguleeritavad ning rull-lukustusega firmalt FISKARS.

Erinevates seeriates on saadaval erikujulised käepidemed, mille valik sõltub kliendi soovist ja vajadustest.

Zoom
Classic: Pronks, haab
Zoom
Classic
Zoom
Exclusive: Haab/termohaab, pronks
Zoom
Trendline: Pronks